Bliss

The story of Bliss: Wat als je als zangeres eens graag nummers wilt zingen die je een goed gevoel geven? Vaak is daar in een coverband geen ruimte voor en worden heel voor de hand liggende repertoire keuzes gemaakt. Nee, je wilt een eigen draai geven aan de setlijst.

Anouk Consten was die zangeres die wat anders wilde. Ze besloot om een eigen band op te richten. Ze benaderde hiervoor Gian Prince die ze uit haar vroegere muziekverleden kende. Samen werkten ze aan een concept waarin beide hun kennis, smaak en muzikaliteit tot een geheel brachten. Van hieruit werden de juiste muzikanten gezocht en zo werd BLISS geboren.

Een 5 mans formatie met Anouk als stralend middelpunt en achter haar staat een band die er mag zijn. Top muzikanten met een heleboel ervaring op diverse podia. Stijl? Blues en Soul met een Jazzy randje. Kom kijken, luisteren en geniet!

Line Up : Christian Martens (Piano/Sax), Michiel Mulders (Gitaar), Anouk Consten (Zang), Gian Prince (Basgitaar), Henk Martens (Drums)

Website : www.wijzijnbliss.nl

Social Media : Facebook

Video : Rather Go Blind (live)

BOEKINGEN BLISS

Wilt u deze band boeken stuur dan een mail of vul ons contactformulier in.

VOOR ALLE BOEKINGEN VIA CHELONA GELDT DAT DOOR ONS HET OPTREDEN VAN ONZE ARTIESTEN PERFECT WORDT VERZORGT. U ONTVANGT EEN UITKOOPFACTUUR ZODAT U VERDER GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN HEEFT EN GEEN AANGIFTES HOEFT TE DOEN, KOPIE PASPOORTEN TE BEWAREN ETC. CHELONA KAN OOK ZORG DRAGEN VOOR BEMIDDELING IN EEN GELUIDSINSTALLATIE ALS DIE ER NIET IS. DIT LAATSTE OP BASIS VAN 1 OP 1 DOORFACTUREREN ZONDER WINSTOPSLAG. ALS U NIET BTW PLICHTIG BENT KAN DIT TEVENS VOORDELIG ZIJN OMDAT HET GELUID IN COMBINATIE MET ARTIEST TEGEN HET LAGE TARIEF BELAST WORDT.