CUDA

CUDA | Hemi Powered Cowpunk | Chelona

De band CUDA is een stevig kwartet muzikanten: drums, gitaar en bas. En een zanger die zijn hele ziel en zaligheid over het publiek uitschreeuwt. Hemi Powered Cow Punk in de stijl van Nashville Pussie en Nine Pound Hammer. Een prima band om te boeken want ze spelen overal, zelfs in een kleine kroeg. Een paar meter podium en ze gaan los.

In november 2013 kwam hun eerste CD uit die in eigen beheer is opgenomen: How ’bout a 92. In 2014 namen ze deel aan de belangrijke bandwedstrijd “Nu of Nooit” voor een plekje op Pinkpop. Helaas werden ze tweede maar lieten dan wel nog steeds honderden andere bands achter zich. In het juryrapport werd vermeld dat CUDA een waanzinnige festival act is.

Van 0 tot en met 99 procent is voor mietjes; 100 procent en meer is voor CUDA.

 

Cuda Nu of Nooit

 

Line up : Jeroen Strous (Vocals), Bass Hog (Basgitaar), Rudy Renton (Gitaar), Mike Renton (Drums).

Optredens : kroegen, zalen, poppodia, festivals en voorprogramma’s (60 minuten)

Boekingen : exclusief via Chelona

Website : www.wearecude.nl

Social Media : Facebook

You Tube : Rodeo Clown | The Old Thunderer

Soundcloud : Album “How ’bout a 92”

BOEKINGEN CUDA

Wilt u deze band boeken stuur dan een mail of vul ons contactformulier in.

VOOR ALLE BOEKINGEN VIA CHELONA GELDT DAT DOOR ONS HET OPTREDEN VAN ONZE ARTIESTEN PERFECT WORDT VERZORGT. U ONTVANGT EEN UITKOOPFACTUUR ZODAT U VERDER GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN HEEFT EN GEEN AANGIFTES HOEFT TE DOEN, KOPIE PASPOORTEN TE BEWAREN ETC. CHELONA KAN OOK ZORG DRAGEN VOOR BEMIDDELING IN EEN GELUIDSINSTALLATIE ALS DIE ER NIET IS. DIT LAATSTE OP BASIS VAN 1 OP 1 DOORFACTUREREN ZONDER WINSTOPSLAG. ALS U NIET BTW PLICHTIG BENT KAN DIT TEVENS VOORDELIG ZIJN OMDAT HET GELUID IN COMBINATIE MET ARTIEST TEGEN HET LAGE TARIEF BELAST WORDT.