Green Easer

Green Easer

Green Easer is een classic (hard)rock band uit Zuid-Limburg, bij sommige mensen wellicht vroeger beter bekend onder de naam Labyrinth, de naam waar de band sinds 2007 onder optrad. Na dik 5 jaar optreden en een aantal wisselingen in line-up werd in de zomer van 2012 besloten om een doorstart te maken en verder te gaan onder de nieuwe naam: Green Easer

Green Easer is naast avondvullende optredens ook een aantal keren per jaar te zien als support-act van Limburgs grootmacht, de Janse Bagge Bend, op deze manier speelt de band door de hele provincie en doet ze dorpjes aan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord.

Naast covers van onder andere Thin Lizzy, Status Quo, Golden Earring, etc. wordt het repertoire aangevuld met eigen werk. De kersverse demo, opgenomen met Guido Frissen in Schimmert is af en Green Easer is klaar om weer lekker te rocken in kroegen, zaaltjes en feesttenten door heel Limburg en natuurlijk ver daarbuiten!

Overigens is deze band in deze bezetting ook te boeken als BockRyder. Onder deze naam spelen ze uitsluitend eigen werk hetgeen niet past in het cover concept van Green Easer.

Line up : Bjorn Schoonbroodt (drums), Marcel van Melsen (basgitaar), Brandon Spies (leadgitaar) en Dion Vankan (zang/gitaar)

Optredens : Kleine zalen, Kleine feesttenten, poppodia, festivals en voorprogramma’s.

Boekingen : exclusief via Chelona

Website : www.greaneaser.nl (design Chelona)

SoundCloud : Rosalie (demo)

Social Media : Facebook

Youtube : Live in Born (vanaf 1:50 minuten)

BOEKINGEN GREEN EASER

Wilt u deze band boeken stuur dan een mail of vul ons contactformulier in.

VOOR ALLE BOEKINGEN VIA CHELONA GELDT DAT DOOR ONS HET OPTREDEN VAN ONZE ARTIESTEN PERFECT WORDT VERZORGT. U ONTVANGT EEN UITKOOPFACTUUR ZODAT U VERDER GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN HEEFT EN GEEN AANGIFTES HOEFT TE DOEN, KOPIE PASPOORTEN TE BEWAREN ETC. CHELONA KAN OOK ZORG DRAGEN VOOR BEMIDDELING IN EEN GELUIDSINSTALLATIE ALS DIE ER NIET IS. DIT LAATSTE OP BASIS VAN 1 OP 1 DOORFACTUREREN ZONDER WINSTOPSLAG. ALS U NIET BTW PLICHTIG BENT KAN DIT TEVENS VOORDELIG ZIJN OMDAT HET GELUID IN COMBINATIE MET ARTIEST TEGEN HET LAGE TARIEF BELAST WORDT.