Lotte Slangen

Lotte Slangen is afgestudeerd aan de Rock Academie in Tilburg en mag met recht een talent worden genoemd. Was al het prachtige middelpunt van de coverband Rubbish maar slaat nu solo haar vleugels uit.

Dit doet ze in twee gedaantes: als Luca Madu met eigen werk en als Lotte Slangen als akoestische coverartieste met begeleiding in de vorm van een duo. Lotte gitaar en zang, Mirthe Cello en backingvocals. Ook als trio te boeken.

Zij brengt dan een verrassend eigenzinnig repertoire ten gehore met prachtige vocalen. Een genot om naar te luisteren. En dat kan avondvullend zijn of als onderdeel van een avond met andere artiesten.

Social Media : Facebook Lotte

BOEKINGEN LOTTE SLANGEN

Wilt u Lotte Slangen boeken stuur dan een mail of vul ons contactformulier in.

VOOR ALLE BOEKINGEN VIA CHELONA GELDT DAT DOOR ONS HET OPTREDEN VAN ONZE ARTIESTEN PERFECT WORDT VERZORGT. U ONTVANGT EEN UITKOOPFACTUUR ZODAT U VERDER GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN HEEFT EN GEEN AANGIFTES HOEFT TE DOEN, KOPIE PASPOORTEN TE BEWAREN ETC. CHELONA KAN OOK ZORG DRAGEN VOOR BEMIDDELING IN EEN GELUIDSINSTALLATIE ALS DIE ER NIET IS. DIT LAATSTE OP BASIS VAN 1 OP 1 DOOR FACTUREREN ZONDER WINSTOPSLAG. ALS U NIET BTW PLICHTIG BENT KAN DIT TEVENS VOORDELIG ZIJN OMDAT HET GELUID IN COMBINATIE MET ARTIEST TEGEN HET LAGE TARIEF BELAST WORDT.