No Credit

No Credit | Chelona

Opgericht in 2013 ging No Credit meteen los op de Limburgse podia. Met een mix van herkenbare pop, rock, en latincovers is menig café en terras onveilig gemaakt!  

Vanaf 2016 maakt Hans Scheffers deel uit van No Credit. Een zeer ervaren kracht die zijn eigen sound aan de band toevoegde. Meer “blues”, minder “latin”, maar nog altijd met de “fluwelen power” die No Credit zo herkenbaar maakt. Bovendien staat bij No Credit humor hoog in het vaandel en dat is altijd zo gebleven. Niet alleen tijdens de wekelijkse repetities is het altijd gezellig, maar ook bij optredens straalt de band plezier uit. Gecombineerd met muzikaal vakmanschap is No Credit dé band die een gezellig avondje met hun zeer herkenbare repertoire omtovert tot een onvergetelijke belevenis! 

Je hoort onder andere de volgende artiesten langskomen: Doobie Brothers, ZZ Top, CCR, Eagles, Pink Floyd, Cheap Trick, Fleetwood Mac, Beatles, Status Quo, Kiss, Supertramp en vele anderen uit de rijke pop- en rock geschiedenis. En dat gedurende 3 sets van ongeveer 1 uur.

Line Up van No Credit : Hans Scheffer (Gitaar en vocals), Marc Pellaers (Drums en zang), Guido Paas (Gitaar en zang) en Peter Tummers (Basgitaar en zang).

Optredens : Kleine zalen, kroegen en voorprogramma’s

Voor een zeer leuke prijs kunnen we deze band laten optreden in kleine gelegenheden met een eigen geluidset en licht. Ideaal voor kroegen.

Website : https://www.nocredit.nl

Audio : Compilatie demo

Social Media : Facebook

BOEKINGEN NO CREDIT

Wilt u deze band boeken stuur dan een mail of vul ons contactformulier in.

VOOR ALLE BOEKINGEN VIA CHELONA GELDT DAT DOOR ONS HET OPTREDEN VAN ONZE ARTIESTEN PERFECT WORDT VERZORGT. U ONTVANGT EEN UITKOOPFACTUUR ZODAT U VERDER GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN HEEFT EN GEEN AANGIFTES HOEFT TE DOEN, KOPIE PASPOORTEN TE BEWAREN ETC. CHELONA KAN OOK ZORG DRAGEN VOOR BEMIDDELING IN EEN GELUIDSINSTALLATIE ALS DIE ER NIET IS. DIT LAATSTE OP BASIS VAN 1 OP 1 DOORFACTUREREN ZONDER WINSTOPSLAG. ALS U NIET BTW PLICHTIG BENT KAN DIT TEVENS VOORDELIG ZIJN OMDAT HET GELUID IN COMBINATIE MET ARTIEST TEGEN HET LAGE TARIEF BELAST WORDT