SKAambeien

Skaambeien | Chelona

Ska & fun 4 everyone = SKAambeien

Wat kunnen we van deze band zeggen? Ze komen uit de regio Sittard, zijn jong en wild en brengen een selectie uit allerhande bekende ska covers. Dus hou rekening met Madness, Pietatsters, Slackers, Specials en de andere usual supsects op gebied van Ska.

Maar omdat deze heren de Ska brengen als Skoempapa (Hoempapa Ska) met een vette knipoog, wordt ieder optreden een vet feestje. Optredens bij Ernesto’s, voorprogramma New Town Kings (UK), festivals als Sjloespop en Weaskepop en daar moet nog veel bijkomen.

skaambeien (Small)

Line up : Thijs van Ree (zang) Barry Kremer (gitaar) Bart Willems (gitaar) Ruud Segers (keyboard) Giel Greijn (drums) Raymond Vleeshouwers (bass) Jeroen van den Berg (trompet) Luc van Kuyk (trompet) Mathijs Wielders (tuba) Martijn Hellenbrand (tuba) Joep Wielders (trombone)

Optredens : Kleine zalen, Kleine feesttenten, poppodia, festivals en voorprogramma’s.

Boekingen : exclusief via Chelona

Social Media : Facebook

Youtube : King of Ska | Sally Brown (check from 1:50)

BOEKINGEN SKAAMBEIEN

Wilt u deze band boeken stuur dan een mail of vul ons contactformulier in.

VOOR ALLE BOEKINGEN VIA CHELONA GELDT DAT DOOR ONS HET OPTREDEN VAN ONZE ARTIESTEN PERFECT WORDT VERZORGT. U ONTVANGT EEN UITKOOPFACTUUR ZODAT U VERDER GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN HEEFT EN GEEN AANGIFTES HOEFT TE DOEN, KOPIE PASPOORTEN TE BEWAREN ETC. CHELONA KAN OOK ZORG DRAGEN VOOR BEMIDDELING IN EEN GELUIDSINSTALLATIE ALS DIE ER NIET IS. DIT LAATSTE OP BASIS VAN 1 OP 1 DOORFACTUREREN ZONDER WINSTOPSLAG. ALS U NIET BTW PLICHTIG BENT KAN DIT TEVENS VOORDELIG ZIJN OMDAT HET GELUID IN COMBINATIE MET ARTIEST TEGEN HET LAGE TARIEF BELAST WORDT.