The Joplins Ode To Janis

The Joplins Ode To Janis | Chelona.nlThe Joplins Ode To Janis : A tribute to Janis Joplin’s music

Die stem, RAUW, EXPLOSIEF, SCHOR, AARDS, blijft één van de meest onderscheidende en indrukwekkendste in de geschiedenis van de popmuziek. Maar Janis Joplin beschikte niet alleen over een geweldig instrument; ze gooide zichzelf vol overgave en passie met heel haar ziel in haar muziek en live shows. Zo werd Janis Joplin een ICOON van haar tijdperk, de door haar zo geliefde FLOWER POWER jaren.

Graag nemen we je mee naar de FLOWER POWER tijd waarin Nina, en haar band vol topmuzikanten, een eerbetoon brengen aan de muzikale nalatenschap van Janis Joplin. Een show waarin alle muzikale hoogtepunten van Janis Joplin, bestaande uit een diversiteit van genres, van blues naar soul, van gospel naar country en natuurlijk rock, naar voren komen. Denk aan de hits, Piece Of My Heart, Mercedes Benz en natuurlijk Bobby McGee. Maar ook alle andere hits staan op het repertoire, voor de meeste onbekend, maar voor de echte Janis Joplin fans een lust voor het oor! Geniet van een wervelende show waarin je terug gaat naar de roerige late jaren 60 en de het prille begin van de jaren 70. The Joplins Ode To Janis

Line Up :

Zang : Nina Kuijer

Tenor/bariton sax : Mylène Schrijen

Trompet : Hen Omloo

Trombone : Loek Huijnen

Hammond/piano : Maurice Mans

Drums : Stijn Vullings

Gitaar : Bas Welling

Basgitaar : Robert-Jan Kuijer

Website : www.janisjoplintribute.nl

Social Media : Facebook

Video : Promo

BOEKINGEN THE JOPLINS ODE TO JANIS

Wilt u deze band boeken stuur dan een mail of vul ons contactformulier in.

VOOR ALLE BOEKINGEN VIA CHELONA GELDT DAT DOOR ONS HET OPTREDEN VAN ONZE ARTIESTEN PERFECT WORDT VERZORGT. U ONTVANGT EEN UITKOOPFACTUUR ZODAT U VERDER GEEN ADMINISTRATIEVE LASTEN HEEFT EN GEEN AANGIFTES HOEFT TE DOEN, KOPIE PASPOORTEN TE BEWAREN ETC. CHELONA KAN OOK ZORG DRAGEN VOOR BEMIDDELING IN EEN GELUIDSINSTALLATIE ALS DIE ER NIET IS. DIT LAATSTE OP BASIS VAN 1 OP 1 DOORFACTUREREN ZONDER WINSTOPSLAG. ALS U NIET BTW PLICHTIG BENT KAN DIT TEVENS VOORDELIG ZIJN OMDAT HET GELUID IN COMBINATIE MET ARTIEST TEGEN HET LAGE TARIEF BELAST WORDT.