Theaterlessen

Chelona beidt samen met onze partner Pakkie An theaterlessen aan. De lessen worden verzorgt door Sabine Salden, eigenaresse van Pakkie An. Chelona verzorgt de website, de aanmeldingen, de betalingen, eventuele automatische incasso en de online ticketservice aan het einde van de cursusperiode als de leerlingen optreden in een echt theater.

U kunt zich aanmelden voor deze lessen via deze website van Chelona. Vul daar je gegevens en de juiste cursus in. Aan het einde van de aanmelding zal ook meteen de betaling plaatsvinden. Ook indien u in 4 tweemaandelijkse termijnen wilt betalen. In dat geval wordt de eerste termijn meteen afgeschreven.


KIDSGROEP

De leerlingen werken een heel schooljaar lang aan een musicalvoorstelling die zij in de maanden voorafgaande aan de zomervakantie ten tonele brengen.

Tijdens de repetities worden liedjes, dansjes en scènes aangeleerd en krijgen de leerlingen verdiepende oefeningen om hun rol en de musical zo goed mogelijk neer te zetten.

De repetities vinden plaats om de week op woensdagmiddag van 15.30 – 17.30u bij Basisschool Swentibold in Born.

De contributie bedraagt 250,00 euro per jaar (leerlingen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW en betalen 230,00 euro).

Start lessen : woensdag 13 september


JONGERENGROEP

De leerlingen werken een heel schooljaar lang aan een musicalvoorstelling die zij in de maanden voorafgaande aan de zomervakantie ten tonele brengen.

Tijdens de repetities wordt gewerkt aan lied- en scène-interpretatie, rolverdieping, zang, dans en spel.

De repetities vinden plaats om de week op dinsdagavond van 18.00 – 20.00 u bij Basisschool Swentibold in Born.

De contributie bedraagt 300 euro per jaar (leerlingen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW en betalen daardoor 275,00 euro).

Start cursus : dinsdag 12 september 2023