Webshop Merchandise

Shirt Chelona webshop

Het is mogelijk om je bandmerchandise via de webshop van Chelona aan te bieden voor fans. Uitgangspunt is dat wij jouw artikelen in de Chelona webshop opnemen met een foto en de keuze uit meerdere varianten (maten en/of kleuren).

Jij bepaalt de prijs en er komt een toeslag op voor het verwerken en verzenden van de artikelen.

De klant/fan kan kiezen, de artikelen in de winkelwagen stoppen en afrekenen. Chelona verzorgt via mails de status van de bestelling naar de klant toe. Uiteindelijk zal na betaling de bestelling verstuurd worden.

De afrekening met de band geschiedt periodiek. Denk hierbij aan 1 maal per maand. De band ontvangt uiteraard het bedrag dat de merchandise moet opbrengen zonder de kosten die voor Chelona zijn.

Op dit ogenblik zijn we pas gestart met de webshop. Er zijn alleen maar T-Shirts en CD’s van de Janse Bagge Bend te bestellen.

Bekijk onze webshop : klik hier

Wil je de tweede band zijn die gaat verkopen via onze webshop neem dan contact op. De eerste 3 maanden gaat de vergoeding van Chelona naar jou.

Optie 1

Je verzend zelf de merchandise naar je fans. Klanten bestellen en rekenen af via de webshop maar het versturen doe je zelf. Hierdoor vervallen de kosten van Chelona bijna helemaal en kun je dus goedkoper werken. Voordeel is ook dat de voorraad bij de band blijft en er niet iedere keer nieuwe voorraad hoeft te worden aangeleverd aan Chelona. De kosten blijven dan beperkt tot 0,70 euro exclusief BTW per bestelling, dus niet per CD of T-Shirt. Je ontvangt een mailtje van de nieuwe bestelling en kunt de artikelen opsturen. Aan het einde van een periode ontvang je een factuur over de kosten (verzendingen x 0,70 euro).

Optie 2

Chelona zorgt voor alles, tot en met verzending. Dit is een duurdere optie maar we proberen de kosten natuurlijk te drukken. Aangezien dit maatwerk is kunnen we geen prijsindicatie geven. We maken graag een passende offerte.