Websites

Chelona kan voor jou websites maken, geheel naar je eigen wensen. We doen dit met een zogenaamd CMS systeem, hetgeen inhoudt dat de opdrachtgever zelf inhoud kan toevoegen aan de site, Hij hoeft dus niet voor iedere aanpassing langs de bouwer van de site. Dus websites zoals u die wilt.

wordpress websites

Het systeem waar wij voornamelijk mee werken is WordPress, op dit ogenblik marktleider in het eenvoudige segment. Voordeel hiervan is tevens dat er heel veel mensen zijn die hier mee werken en je op langere termijn niet afhankelijk bent van de bouwer, in dit geval misschien Chelona. De continuïteit van de site is hiermee gewaarborgd. Voor ons is van belang dat de klant eenvoudig zelf kan werken in zijn site. WordPress is wat dat betreft super eenvoudig.

Dus je agenda zelf bijhouden net zoals “nieuwtjes”, “blogs” etc. Bovendien kunnen zogenaamde modules worden toegevoegd aan de site. Dit zijn onderdelen met een bepaalde functionaliteit die je kunt vergelijken met apps op je telefoon maar dan geïntegreerd in je site.

Neem als voorbeeld een Facebook module waardoor je jouw facebook tijdslijn gesynchronisserd te zien krijgt op je website.

Of denk eens aan je fotoalbum op Flickr, je Tweets etc. En dat alles in bijna alle gevallen gratis. Aan deze site van Chelona is bijvoorbeeld geen cent gespendeerd. Klinkt negatief maar kijk eens naar het resultaat.

Ook de opmaak van de site kan gratis met een van de vele gratis sjablonen die op internet te downloaden zijn. Dit sjabloon van Chelona is ook gratis.

Uiteraard moet er wel een hostingbedrijf ingeschakeld worden om websites en domeinnamen te plaatsen. Maar voor een paar tientjes per jaar kun je al een prima webspace afnemen met een onbeperkt aantal e-mailadressen en inclusief je domeinnaam (jouwnaam.nl). Het eenmalig maken van de site kan tegen een aantrekkelijk tarief.